Elérhetőségünk: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 75. | +36 1 700 4103 | foto@puzzlepix.hu
Bejelentkezés Kapcsolat

Rólunk

Ügynökségünk napjaink legszélesebb választékát kínáló hazai képügynöksége. A legnevesebb külföldi képszolgáltatók kizárólagos magyarországi képviselőjeként összesen több millió, változatos témakörű képet és mozgóképet nyújt a hazai képfelhasználóknak.

Célunk, hogy ügyfeleink valamennyi képigényét gyorsan és magas színvonalú kiszolgálással teljesítsük. Ügyfeleinknek lehetőségük van képek keresésére, ezek tárolására honlapunkon illetve innen lehet a képeket nagyfelbontásban megrendelni és letölteni.

Ha esetleg mégsem talál elképzeléseinek megfelelő képeket, gyakorlott munkatársaink szívesen rendelkezésére állnak. Kérésére rövid időn belül összeállítjuk és elküldjük Önnek a témához kapcsolódó válogatást. Igény esetén munkatársaink szívesen felkeresik Önt és "házhoz szállítják" az újdonságokat.

 

SAJTÓFOTÓ

Napi friss képszolgáltatás

Napi sajtófotó szolgáltatásunk segítségével a világban és hazánkban történt eseményekről időben, képekben értesülhet. A friss képek korszerű technológiával érkeznek a világ valamennyi részéről, így az eseményeket követő órákban a képek és az azokhoz kapcsolódó híranyagok már le is tölthetők honlapunkról.

 

Hírességek, események

A legnevesebb celebrity és paparazzo ügynökségek képviselőjeként hírességek magánéletéről, családjáról, hóbortjairól is szerepelnek képek adatbázisunkban. Összeállításainkból nem hiányoznak a gálákon, díjátadókon, premiereken, divatbemutatókon és más eseményeken készített képek sem. A legfrissebb pletykák és események illusztrálásához mindig talál nálunk megfelelő képeket.

 

Archív képanyag

Adatbázisunkban képeket talál a XIX. és XX. század jelentős történelmi, politikai és kulturális eseményeiről és személyiségeiről. Az elmúlt évszázadok történelmét múltidéző összeállításaink dokumentálják.

 

Illusztráció

Az életmóddal, szépséggel és egészséggel kapcsolatos képektől a lakberendezési témakörön át egészen az ételfotókig változatos kategóriákban nyújtunk illusztrációs fotókat ügyfeleinknek. A világ vezető magazinjainak képanyagát széles választékban kínáljuk.

 

STOCKFOTÓ

Több millió képből álló reklám- és illusztrációs fotó gyűjteményünket változatos felhasználási lehetőségekre kínáljuk ügyfeleinknek. Honlapunkon keresztül ügyfeleink a legkiválóbb stockfotó ügynökségek képanyagai között válogathatnak. A képek közül kulcsszavas kereséssel, illetve a tematikusan összeállított válogatásokból lehet kiválasztani a legmegfelelőbb fotót. Igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink munkáját, ezért regisztrált felhasználóink honlapunkon keresztül a kiválasztott képre árajánlatot kérhetnek, az árajánlat elfogadását követően pedig elküldjük a képet nagyfelbontásban.

 

ROYALTY FREE

Kínálatunkban jogdíjmentes fotók is szerepelnek, több millió royalty free kép közül tudja kiválasztani az igényeinek megfelelőt. A royalty free képeket korlátlan felhasználási joggal értékesítjük.