Elérhetőségünk: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 75. | +36 1 700 4103 | foto@puzzlepix.hu
Bejelentkezés Kapcsolat

Szerzőjogi információk

A puzzlepix.hu weboldal a PuzzlePix Kft. („Szolgáltató”) által működtetett internetes szolgáltatás. Az oldalra belépő elfogadja az oldal használatára vonatkozó feltételeket, függetlenül attól, hogy a rendszer szerződéses, regisztrált felhasználója, vagy nem regisztrált látogató.
 
A weboldal, valamint az oldalakon megjelenő összes anyag, információ, adat, tartalom, szöveg, grafika és kép, továbbá ezek tartalma, működési elve, kialakítása és elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak. A tartalom felhasználási jogának megvásárlása minden esetben egyedi megrendelői szerződéshez kötött.
 
Szolgáltató fenntart valamennyi jogot, amely a weboldal egészének vagy bármely részének másolásával, vagy feldolgozásával kapcsolatos. A weboldal bármely részének bármilyen eszközzel és formában történő kereskedelmi forgalomba hozatala, terjesztése, továbbadása, sugárzása, közvetítése, tárolása, többszörözése, további felhasználása, illetve letölthetővé tétele Szolgáltató előzetes írásos engedélye nélkül tilos.
 
A jogtalan felhasználás büntető- vagy polgári jogi következményeket von maga után.